En hälsning

10999889_712331338880760_2023038522354699470_nSportlovsveckorna har börjat och naturen spelar sina spratt, det finns både snö och det finns glimtar av våren. Samtidigt är vi i fastan och vandringen upp till Jerusalem har påbörjats!

Blir sugen att läsa ärkebiskopens fastebok 2015

”Har du några värmande bilder i ditt inre, bilder som du har kramat om under hela ditt liv? Bilder som du aldrig glömmer och som flödar av liv? Jag vill kalla dem vardagsikoner. De visar vem du är och vad du längtar efter. De hjälper att välja och att navigera med kärlek i livet…”

Nationell grundutbildning för team som ska arbeta med katekumenatet. Ges våren 2015 på två orter i landet. Vi hoppas på att kunna skriva och berätta lite om upptäckter och upplevelser av dess.

Den 6-8 mars kommer ledarutbildning i katekumenatet- vuxenväg till tro och platsen är Helsjön. Katekumenatet handlar om hur vi i församlingen kan möta vuxna sökare, som på ett öppet sätt vill diskutera livsfrågor och kyrkans tro. I katekumenatet delar vi både samtal och gudstjänstgemenskap med varandra.

Att mötas i fortbildning på olika sätt vill ge inspiration och utveckling. Varje människa har något att bidra med varje människa har gåvor, erfarenheter och kunskap som hon kan dela med sig med andra. När människor möts och ges möjligheter och utrymme att dela med sig av och lyssna till varandras erfarenheter kan kunskaper växa, utvecklas och fördjupas

Mina frågor

Mitt liv

Få dela

Få utveckla

Få prova

Att ha möteplatser där vi får dela är oerhört viktigt, det gäller att prioritera dessa.

Om någon vecka kommer styrelsen för katekumenatet att ha sina inspiration/ planeringsdagar i Linköping. Det är då vi möts och samtalar och planerar för vuxet lärande. Viktiga dagar där mycket skall få plats. Be gärna för oss och vårt arbete.

Följ oss gärna på facebookdgruppen: katekumenatet- vuxenväg till tro, där är det mer ett flöde med inlägg och inspiration mest hela tiden!

Önskar er en skön vår!

Susanne Lindström

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s