Nyhetsbrevet

En hälsning från oss i styrelsen.

 Vi har mycket att berätta! Vi kommer att skicka ut två nyhetsbrev per år. Vi tror att det är bra sätt att komplettera med text och tankar direkt hem till er/dig och därför väljer vi att göra på det här sättet nu. För att det skall bli något av detta, är vi beroende av dig och din församling. Vi skulle vilja veta, era förväntningar, vad som händer hos er. Vi hoppas att ni är frimodiga och vill dela med er av er vardag som söndag. Vad gör ni i era grupper, vad betyder det för er, tips på hur ni lägger upp era grupper.

DELA ERFARENHETER: Hur växer er församlingen. Dela gärna med er av era tankar och funderingar kring vad katekumenat ger er personligen. Styrelsen ser över hemsidan och försöker få den mer levande och informativ. Styrelsen vill att du skall känna att som medlem är du viktig och du är en del av ett sammanhang. Ta vara på det. Föreningen efterlyser berättelser från era församlingar, sådant som ni skulle vilja dela med er av, det kan vara saker ni gjort som är speciella eller bara vill berätta om, det vardagliga. Berätta om era gudstjänster, vad gör ni av dem?  Tips på sånger, texter, symboler. Dela med er till oss andra!  Vi behöver det för att växa! Ni har kanske någon annat som ni vill berätta om, pröva på dagar, berätta hur det är hos er. Vad betyder det för dig att finnas med i ett sammanhang. Vad har det betytt för din tro?  Skicka in stort som smått.  Tack!

Nyhetsbrevet 1 Det kommer försöka samla ihop allt som är aktuellt just nu inom föreningen och kan även ge en bild av vad som har varit. Hoppas det kan vara till inspiration!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s